Larvik fremdeles ubeseiret – Vipers

Larvik fremdeles ubeseiret

<p>Det er skrevet side opp og side ned om Larviks stjerner, landslagspillere og lange seiersrekke. Seiersrekke ble ikke brutt i dag heller. Nok om Larvik.</p>

Tekst: Morten Drøsdal

I første omgang holdt Vipers følge til 1 – 1. Etter 15 minutter lå de bak 3 – 9. Men så vartet Katrine opp med et par glimrende redninger. Louise og Michelle scoret hver sitt, og det så ut som Vipers skulle klore seg fast. Den gang ei. Vipers sluttet å score mål. Det gjorde ikke Larvik. Og dermed 6 – 18 til pause.

Etter en begredelig førsteomgang, kunne man forventet en slukøret gjeng på banen etter pause. Men neida. Plutselig kom innsatsen og tenningen. Plutselig begynte Vipers å treffe med kombinasjoner og skudd. Og forsvaret fungerte så godt at jeg opplevde noe jeg aldri har opplevd i en kamp mellom Vipers og Larvik før; dommerne løftet armen for passivt spill når Larvik var i angrep.

Andre omgang ble en jevnspilt affære som Vipers vant med et mål. Noen vil sikkert si at det var fordi Larvik spilte dårlig. Men jeg synes sannelig Vipers spilte bra!

Ingunn ble kampens toppscorer med sine ni baller bak Rantala, og ble kåret til banens beste. Tett fulgt av Silje som tok i bruk armer, bein og hode! for å stoppe Løke på kontringene.

Jeg gleder meg alltid over å se unge, nye keepere som er gode, og det var kjempegøy å se henne, sier Leganger, og sikter til den unge målvakten i Vipers-buret. Les hele saken på fvn.no

Dagens kamp beskriver i grunn godt det Larviks trener sa i Fævennen i dag. Vipers varierer fra det begredelige til det glimrende.

En ting til må jeg ha med til Larviks landslagsspillere og stjerner. Det er utrolig bra å se dere ta tid til å stå igjen i hallen for å bli fotografert sammen med, og skrive autografer til mange av de 816 tilskuerne som var i hallen i dag!