Ny viktig borteseier – Vipers

Ny viktig borteseier

Laget fra Kristiansand hadde god kontroll på borteoppgjøret mot Fredrikstad. En god 1 omgang med 8-15 ledelse la grunnlaget for 2 viktige poeng for Vipers jentene. Nå venter en ny hjemmekamp mot Nordstrand førstkommende søndag kl 1800 i Karusshallen.

Med en god 1 omgang i et antatt tøft bortemøte med nyopprykkede Fredrikstad la Vipers jentene grunnlaget for 2 viktige poeng. Etter jevnspillte første 5 minutter dro bortelaget jevnt og trutt fra. En god defensiv jobb samt gode målvaktsredninger av Silje Galdal gjorde at Vipers kunne gå til pause med en 15-8 ledelse. I 2 omgang var hjemmelaget noe skarpere, men var aldri nærmere enn 4 mål. Emma Jonsson gjorde en god kamp med 6 scoringer fra linjeposisjonen sin og Lindy Taraldsen ble kåret til Vipers beste spiller. Unge Randi Egebakken fra farmerklubben RIL fikk også sin postenligadebut og kronet dette med en flott scoring.