Det ble et klart tap – Vipers

Det ble et klart tap

Det ble et 17-29 tap for Vipers i karusshallen søndag kveld. Det kan ingen komme fra. 336 tilskuere, og 14 Vipersspillere (så det ut til), hadde tatt turen til Karusshallen for å se Nordstrand spille håndball...

Tekst: Morten Løvø og Atle Drøsdal

Kampen begynte ikke helt galt, men likevel så det ut til at forhåndstipset fra handball.no ville bli feil, og at forhåndstipset til Norsk topphåndball skulle gå inn. Og for de som ikke så tipsene, så tippet handball.no en grei seier til Vipers, mens NTH hadde tro på at nedrykksplasseringen til Nordstrand ville gi Oslojentene motivasjon god nok til å ta seieren.

Denne kampen ble en dårlig opplevelse for alle som følger Vipers og var tilstede i Karusshallen onsdag ettermiddag. Vipersjentene kom aldri opp i gir, og Nordstrand var klart det beste laget gjennom hele kampen. For Vipers del bar kampen preg av skuddbom, svakt forsvarsarbeid og tekniske feil. Og mot et kontringslag som Nordstrand, med lynhurtige kantspillere som Jenny Græsholt og Ann Kjersti Suvdal, blir man straffet direkte med kontringer i mot.

Et positivt innslag var unge Randi Egebakken som kom innpå og lagde en fin scoring. I tillegg til Siren Othilie Gundersen, som i pausen kom bort til fotografen og sa: «Kan ikke du ta et bilde av meg, som du kan bruke på hjemmesiden»? Som spurt, så gjort. Og i og med at Siren fikk litt spilletid i sluttminuttene, og attpåtil puttet mål fra en uvant kantposisjon, forsvarer det å bruke pausebildet av en smilende Siren i denne artikkelen som egentlig er ganske trist.

For Vipers er det bare å få lagt denne kampen bak seg å se frem mot en ny viktig hjemmekamp førstkommende Onsdag kl 1800 i Karusshallen. Da skal et revansjesugent Viperslag kjempe for 2 nye poeng! Vel møtt!

Les mer på fvn.no, nrk sorlandet og nordstrand blad.

Vipers – Nordstrand 17-29 (10-13):