PRESSEMELDING – Vipers

PRESSEMELDING

Daglig leder, Erling Høglo, i Vipers Kristiansand og Våg Håndballklubb har sagt opp sin stilling for å ta fatt på nye utfordringer i Nordea.  Erling vil arbeide for Vipers Kristiansand og Klubben ut august.

Erling sier -«i de to årene jeg han har jobbet i klubben har hatt en fin tid og blitt glad i Vipers jentene. Jeg så frem til å jobbe videre med dem frem til den nye storstuen i Aquarama står ferdig i 2013. Imidlertid, fikk jeg et tilbud fra Nordea som jeg ikke kunne si nei til. Jeg vil fortsatt engasjere meg i Vipers Kristiansand og være med på å bygge laget videre opp, men nå som en av de mange frivillige. Det har vært en spennende jobb med mange utfordringer og jeg vil takke klubben for en fin tid og ønske de lykke til videre».

Styreleder, Per Geir Løvstad, sier oppsigelsen kom overraskende på klubben, men har forståelse for det valget Erling har gjort. Erling har i sin tid som daglig leder brakt klubben og Vipers Kristiansand et langt steg videre mot sitt ambisiøse mål. -«Spesielt vil jeg nevne det arbeidet han i samarbeid med styret, har gjort rundt styrking av økonomien og brakt klubben ut av sin økonomiske ”hengemyr”. Jeg ønsker Erling alt det beste og lykke til med sine nye utfordringer i Nordea».

Styret har allerede startet arbeidet med å finne ny daglig leder til Vipers Kristiansand. Til å finne den rette personen har vi engasjert rekrutteringsselskapet MOYO ved Odd Ivar Hjetland og Per Kristian Michaelsen.

For ytterligere informasjon, kontakt Per Geir Løvstad på  telefon 991 62 831 .

 

Kristiansand, 25 mai 2011