Vi er i gang – Vipers

Vi er i gang

Sesongoppkjøringens første trening er unnagjort. Mange nye ansikter, ikke bare for Vipers' nye trener Thomas Hørlyk, og Vipers' nye spillere; men også for de gamle spillerne. 18 jenter var tilstede i Karusshallen denne mandags ettermiddagen, og av disse var hele 9 nye. Et par av dem riktignok bare på besøk, men like fullt nye.

Og de som måtte tro at dette skulle bli en blikjentkveld, kan bare tro om igjen. Det første som skjedde etter at hilserunden var unnagjort, og Thomas hadde delt noen av sine tanker for laget og fremtiden, var den alltid like spennende bip-testen.

Ida Marie Aa var den av jentene som løp lengst, og både Ida og så godt som alle de andre jentene overså glatt formaningene fra lagets fysiske trener om å ikke legge seg ned etter fullført test.

Videre ventet forsvarstrening og noen flere velvalgte ord fra trener Hørlyk.

 

Og for de som ikke var helt i slag, som for eksempel Janne Kjelstrup Olsen som ødela korsbondet i cupfinalen i romjula, ventet alternativ trening.