Skjærgårdslekene – Vipers

Skjærgårdslekene

Denne helgen var Vipers jentene i Tønsberg i den årlige turneringen skjærgårdslekene.

Vipers – Fredrikstad 17-19

Det er i år mange nye i vipers trøyen, noe som kampen bar preg av. Løpene og timingen med hverandre satt ikke helt ennå som det skulle. Heller ikke forsvaret var helt optimalt selv om det kun ble 19 baklengs. Thomas Hørlyk oppsummerer at det fantes positive aksjoner forsvarsmessig og samme fremover. Ellers mye å arbeide med og kampen viste tydelig hva man bør ha fokus på fremover mot sesongstart!

 

 

Vipers – Glassverket 18-20

Dette var en kamp hvor ungjentene til Vipers fikk vist seg frem mot gamle kjenninger i tidligere Vipers spillere Veronica og Charlotte Kristiansen. Glassverket tok en 10-4 ledelse i løpet av første omgang. Etter pausen slo rosa trøyene til og det ble en jevn 2 omgang. 17 årige Tone Refsnes fra partnerklubben RIL gjorde en god debut og ble toppscorer med 6 nettkjenninger!

 

Vipers – Storhamar 11-23

Dette ble desverre en svak kamp av Vipers som viste at det er enda ting å jobbe med frem mot sesongstart. Jentene kom aldri inn i kampen og et godt Storhamarlag kontrollerte fra start til slutt.

Vipers – Nordstrand 26-21 (15-13)
Siste kamp viste at Kristiansandslaget har noe på gang. Her satt spillet mye bedre og laget fikk god kontroll på kampen. Kikki viste fine takter med flere scoringer.

(Vipers)