En god test – Vipers

En god test

Dagens siste kamp ble spilt mot Silkeborg Voel KFUM, og Vipers mønstret et ung lag. Ledet an av Louise Pedersen (som debuterte på strek), spilte Nina Thorsdahl (24), Siri Aaserud (20), Ingrid Mathisen (22), Ida Maria Aa (23), Tonje Refsnes (16), Silje Galdal (20), Kristine Jensen (21). 

I etablert forsvar var jentene veldig gode, men i angrep skortet det noe. Og når Silje, Nina, Ida og Louise allerede hadde to fulle kamper i kroppen etter fredagskvelden og formiddagen i dag, så gikk det trått. Noe som igjen førte til mange lette kontringer for danskene. 

Bakerst viste Silje fortsatt fram storhet, og serverte flere klasseredninger på rad. Noe som førte til vil jubel og «HEIA SILJE»-rop fra tilskuere og lagvenninner på tribunen. Silje rødmet kledelig, og for andre dag på rad satt keepertrener Katrine på benken og lo av eleven sin.

I slutten av kampen, da Silkeborgjentene koste seg med tolvmålsledelsen sin, sto ungjentene fra Kristiansand for dagens desiderte høydepunkt. Ida spilte ballen høyt inn i felt, og der kom Ingrid flyvende. Tribunen eksploderte, og jentungene fikk fornyet energi til å fullføre kampen med stil.

Trener Hørlyk hadde en målsetning om at laget skulle lage tyve gode aksjoner i løpet av kampen, og det målet ble nådd. -«Vi nådde 23, og med flyveren til Ingrid som en bonus, er vi godt fornøyd med kampen. Det viktige denne helgen var fredagens kamp mot Leipzig, og morgendagens kamp mot Aalborg DH». 

Og mer fra dagens kamper kan du lese på fvn.no