Mye bra – Vipers

Mye bra

<p>Dagens f&oslash;rste kamp ble spilt mot Sola. Laget fra vest ble beh&oslash;rig sl&aring;tt 19-7, da de bes&oslash;kte Vipers i Karusshallen for en snau m&aring;ned siden. P&aring; torsdag ble Sola knust av Leipzig, og i g&aring;r fikk samme Leipzig kamp til d&oslash;ra av Vipersjentene. Da burde jo alt ligge til rette for ny moro for de tilreisende Viperssupporterne.</p>

Men som offentliggjort etter kampen i går, så ville dagens to kamper bli spilt med reduserte mannskap. Så da dommeren blåste kampen igang, var det med blandt andre Kristine Lunde-Borgersen, Michelle Brandstrup og Birgit Van Os på tribunen. Uten at det så ut til å gjøre noe. I begynnelsen av kampen i alle fall…

Vipers startet friskt, og ledet raskt 3-0. Solajentene løp i mellom og så forvirret ut. Men så justerte vestlendingene forsvaret, la inn et ekstra gir, og hang seg på sørlandspigene. Halvveis i omgangen hang de ikke bare på, men da Spill blackjack, videoautomater, rulett og mange andre nye casinospill. gikk Sola forbi. Og siste kvarteret stoppet Vipersjentene opp, og klarte å score et helt mål på femten minutter. Dermed kunne Sola gå i garderoben med en 10-7-ledelse.

Etter pause spilte lagene relativt jevnt, men Sola fikk et par ekstra måls ledelse. Men i slutten av kampen dro Vipersjentene innpå igjen, og et par minutter før slutt lå Vipers målet bak – 20-21.  Avslutningen ble relativt kaotisk, med mye løp frem og tilbake. Så istedenfor å hente igjen ledelsen, gikk Vipers» skudd utenfor, mens Sola satte sine sjanser. Dermed ble det 20-23, men trener Tomas Hørlyk var likevel fornøyd med kampen sett under ett, -«Det var ikke helt som ønsket, for vi vil jo helst vinne. Med så mange viktige spillere på tribunen, og så mange nye spillere, er det vi presterer bra. Problemet med det kvarteret vi ikke scorer, er at det ikke er noen bevegelse i laget».