Aalborg DH dro fra etter pause – Vipers

Aalborg DH dro fra etter pause

Første omgang var en særdeles underholdende happening, og lagene fulgte hverandre tett.

Tekst: Atle Drøsdal

Like før pause kom Sanne Bak Pedersen alene mot keeper, men Aalborgkeeperen serverte dagens reaksjonsredning. Istedenfor redusering til 10-12, rushet Aalborg motsatt vei, og dermed gikk lagene i garderoben på stillingen 9-13.

Andre omgang startet heller trist, og Aalborg fikk dra fra. Det var ikke det at Vipersjentene var spesielt dårlige, men keeperen til Aalborg var veldig god, og jentene våre valgte litt gale løsninger. Istedenfor å skyte når sjansene bød seg, så ble det slått støttepasninger. I forsvar ble det vekslet mellom 6-0 og 3-2-1, med noe hell. -«Vi taper for mange dueller i forsvar, og har for lavt press i angrep», sier trener Tomas Hørlyk, før han fortsetter med at -«I tillegg var det for mange personlige feil».

Men Tomas velger å fokusere på det positive i kampen, og hvorfor ikke? For det var det mye av det positive! –«Angrepsmønstrene setter seg, forsvaret setter seg, og jentene tar overgangene mellom 6-0 og 3-2-1 godt», sier Hørlyk. I tillegg var det flere av de unge som fikk vist seg frem, både i denne kampen, og ellers i helgen. Ja, ikke bare de unge! Etter at Silje Galdal hadde stått nesten fire fulle kamper på tre dager, fikk også ei av de eldre lov til å vise seg frem. Keepertrener Katrine Høyland ble lettere sjokkert da Tomas kunngjorde at -«Katrine, nå skal du på». Og det var ikke fleip. Katrine sto de siste fem-ti minuttene, og gamlekeeperen gjorde seg slett ikke bort.

Så da er det bare for laget å ta med seg helgens erfaringer, og terpe videre fram til Postenligaen kastes i gang i Karusshallen søndag om to uker. Da kommer Flint Tønsberg på besøk klokken 18.00. Og det bør sannelig du og gjøre. For dette blir BRA!