Sesongstart mot Flint – Vipers

Sesongstart mot Flint

<p>Og den nye hovedtrener&nbsp; Thomas H&oslash;rlyk har en opptakt til kampen p&aring; ekte dansk/norsk!</p>

Så er der seriestart – en serie start med mange ubekendte for tilskuere, sponsorer, styret, spillere og undertegnede. Der er mange der syntes det bekendte er ubehageligt – jeg vil da også godt indrømme, at jeg kunne ønske mig lidt færre ubekendte faktorer, men hvis vi vender det til det positive, så kan det ubekendte også gøre at man er endnu mere koncenteret, mere parat, mere opmærksom osv osv – jeg håber og tror at spillere vælger Grunnene til at spillere sannsynligvis i liten grad vil spille i det statlige casino et er nok mangefasetterte, men darligere odds, mindre premier, darligere spill og mindre valgfrihet er nok sannsynlige arsaker. at være endnu mere fokuseret pga de ubekendte.

I kære tilskuere ser selvfølgelig frem til at se Kristine Lunde tilbage på banen, de nye spillere og den nye trener – endda en dansker! Jeg håber vi alle kan leve op til jeres forventninger, men beder også om tålmodighed – Rom blev ikke bygget på en dag, og et hold bliver heller ikke et HOLD på 6 uger.

I som tilskuere kommer for at blive underholdt – og med rette – men I skal ikke være i tvivl om at jo mere I lever med på tilskuererækkerne, jo bedre bliver underholdningen også på banen.  Om det bliver flot, pæn, æstetisk underholding er jeg ikke sikker på – men jeg vil gøre mit for, at vi har vist innsats, udståling og nærværd – det er for mig super underholdning. Jeg håber I vil hjælpe til!!

Jeg ønsker tilskuere, sponsore, Flint og dommere velkommen til, og god kamp.

 

Sportslige hilsner

 

Thomas