Verdens beste klubblag kommer – Vipers

Verdens beste klubblag kommer

<p>Onsdag er det duket for en ny batalje i Karusshallen. Og p&aring; motsatt banehalvdel, der vil du finne Larvik.</p>

Tekst: Peder Christensen og Atle Drøsdal
 

Laget fra Østlandet vant forrige sesong Champions League, Postenligaen, Sluttspillet og ikke minst Cupfinalen. Og vi husker alle hvem som var motstander i den finalen?! Jentene våre fikk det som ventet tøft, men viste til tider at de vet hva som skal til for å slå Larvik. Tøft forsvarsspill og tålmodighet i angrep.

Men det seiersvante laget fra Vestfold har måtte justere noe fra fjoråret. Ute er Gro Hammerseng og Olga Medvedeva, begge med barn i vente. Heidi Løke prøver lykken i Ungarn. Og så langt prioriterer Leganger spill i Champions League. Men det er fremdeles et stjernespekket lag vi møter.

Larvik har vunnet sine 4 kamper i serien, men gikk på et braktap i Championsleague mot danske Viborg. Og vi er jo det nærmeste vi kommer et ”Danskerlag i Norge”, så kanskje vi kan klare det samme? Larvik åpnet med å banke Sola, men spilte lenge jevnt med både Levanger og Njård. Lagets toppscorer er Tine Kristiansen med 29 mål og Linn-Kristin Riegelhuth Koren med 27 mål og bakerst har de evigunge Lene Rantala.


Vi har Christin H. Daland, Kristine Lunde-Borgersen, Silje Galdal og en gjeng dansker! Dette blir garantert moro, fest og rabalder!

Så ta med deg venner og kjente og kom i hallen. Hallen blir alltid full mot Larvik, så kom tidlig. Kampstart er onsdag 5.oktober kl 1900.