Radio Sør – Vipers

Radio Sør

Radio Sør er en kommersiell og kjedeuavhengig lokalradio med lokalt eierskap. Radiostasjonen byr utelukkende på lokalt produserte sendinger døgnet rundt. Radio Sør er en sammenslåing av tidligere Radio Ung og Radio Kristiansand. Vi er dermed bærere av mer enn 25 års stolte lokalradiotradisjoner i Kristiansand, fra begynnelsen i 1985 og frem til i dag.

Radio Sør samarbeider med Radio Loland, Radio Lindesnes, Radio Kvinesdal og Radio Evje, fire andre godt etablerte lokalradioer i regionen. Våre sendinger formidles på bakgrunn av samarbeidet i 13 kommuner i Vest-Agder og 3 kommune i Aust-Agder. Samlet dekker Radio Sør 160.000 mennesker.

Radio Sør er medlem av Norsk Lokalradioforbund, som igjen er tilknkyttet Norsk Presseforbund.

Eierskap:
Radio Sør er 100 % eid av driftsselskapet Kristiansand Lokalradio AS med org. nr. 992 235 993. Kristiansand Lokalradio AS største eier er Stiftelsen Samsending. Andre eiere er investeringsselskapet Hillegarn AS (Kurt Mosvold & Roy Gundersen) og privatpersoner med tilknytning til radiobransjen og næringslivet i Kristiansand.

Programprofil:
Visjonen er å være den beste informasjons- og underholdningskanalen i Vest-Agder, og våre sendinger henvender seg til den aktive og kjøpesterke målgruppen fra 25 år og oppover – blant innbyggere, turister og besøkende i eget dekningsområde. Våre sendeflater skal speile det lokale nyhetsbildet, lokal musikk, lokal idrett, lokalt kulturliv og lokalt underholdnings- og samfunnsliv. Vi skal være en allsidig, grundig og sterk lokalradio. Våre lyttere skal oppleve at vi tilbyr et bredt tilbud av programmer og tjenester som er preget av høy kvalitet, allsidighet og mangfold.

Stemmene:
Det er programlederne som gir radiostasjonen ansikter og identitet. De skaper bånd mellom lytterne og kanalen. I den daglige programproduksjonen møter du behagelige programledere med brede lokalkunnskaper og med en samlet fartstid fra lokalradiobransjen på over 40 år. På kveldstid er det en blanding av erfarne og ferske radiostemmer fra vårt store frivillige nettverk av radioentusiaster som tar hånd om spaker og mikrofoner.