Vipers møter Tertnes onsdag – Vipers

Vipers møter Tertnes onsdag

Her oppsumeres deler av sesongen og noe tanker om hvor Vipers står som lag før årets siste seriekamp.

Velkommen til årets sidste seriekamp i Karuss hallen. 8 kampe er nu blevet spillet med meget svingende præstationer. Både i hele perioden, men også i løbet af kampene. Vi må erkende at der er veldig stor forskel mellem vores topp- og bundniveau. Er det så en overraskelse for os?? NEJ det er det ikke – ville vi ønske det var anderledes? JA. Arbejder vi for at forandre det? JA, så absolut!! Men hvorfor er det så ikke overraskende? Før denne sæson har vi fået 9 nye spillere. Vi har fået spillere fra både ind- og udland, og vi ved det tager tid at tilpasse sig til ny by, klub, spillere og arbejde. Der er kommet ny trener som forandre ting, som gør at selv de gamle spillere, skal forholde sig til nye ting. Der er flere spillere som har fået større ansvar end tidligere, og det tager tid at vende sig til. Flere af vores spillere er kommet tilbage fra langeskades forløb, hvor det tager den tid at komme tilbage på det gamle fysiske- og håndball niveau. Derudover har vi været ramt af utroligt mange småskader og sygdom, som gør at treningerne har været ustabile, og med lidt kontinuitet på pladserne. Vi stiller i dag i vores 3 nye startopstilling i bagkæden- eneste tilbageværende er Maria Hansen. Vi erkender, at vi har meget at arbejde med i både kontrafasen og i angrebet. Det positive er, at vi spiller os faktisk frem til mange chancer, og med lidt mere overskud i skudsituationen begynder vi at score på dem. Vi har det bedste forsvar i eliteserien efter Larvik – vi er nede på 21,2 mål i gennemsnit mod os pr. Kamp – og det vil vi gerne kunne bruge til flere kontra mål. Så jeg vælger faktisk at være positiv, frem for at være sortseer!!

Vi har en scoringsprocent på ca. 30%, flyttes den med bare 10% vil vi score ca. 6 mål mere, og ligges det til vore ca. 19 mål i gennemsnit – vi har chancerne til det – er vi 25 mål i stedet for. Og når vi får chancer, så kommer målene også pludseligt. Til januar er der stor chance for at ALLE spillere er klar igen. Vi har fået 7 point indtil nu – målet var 9 point for jul – sejr i dag så er vi på de 9 point. Vi ligger 1 point efter 6 pladsen som er vores målsætning. Så hvorfor ikke se positivt på det?? Med hårdt arbejde og dygtighed har vi meget gode muligheder for at tage et godt skridt frem. Første skridt skal meget gerne tages i dag!

Jeg ønsker alle velkommen – God kamp

Thomas