Vipers møter Byåsen – Vipers

Vipers møter Byåsen

Kampen spilles i Karusshallen Søndag 22.01 kl 1730! Møtt opp og støtt Vipers jentene!

Velkommen til årets første hjemmekamp

Så er det endelig tid til kamp i Karuss hallen i 2012. To tøffe utekampe er overstået med godt spil mod Stabæk – men ingen point og efterfølgende en vigtig sejr mod Flint. Det er helt sikkert en fornuftig start på året.
Vi har i den overstået VM pause haft en del fokus på vores kondition og målt ut fra de kampe har vi taget et skridt frem. Det kan helt sikkert også være medvirkende til at vi har scoret flere mål i de to kampe, end vores gennemsnit var fra de første 9 kampe, og endda sat scoringsrekord i denne sæson med 27 mål.  Det er vigtigt at have overskud når man afslutter!
Vi har desuden arbejdet meget på at få gjort vores spil bredere, således at  vi får flere afslutninger fra backs og ut over i banen. Hvis vi måler bare på kant afslutning har vi haft henholdsvis 9 og 10 stk pr. Kamp.
Vi har desuden arbejdet en del med at få vores kanter og strek hurtigere afsted i kontringsspillet. Der har vi endnu ikke helt set den forbedring som vi ønsker, og derfor jobber vi hårdt videre med det – det kommer helt sikkert.
Kampene bød også på comeback til Kristine Lunde-Borgersen og Lindy Taraldsen. Det har haft stor betydning for vores spil og muligheden for at kunne skifte ud. Begge har kvaliteter som holdet nyder godt af. Jeg tror endda at begge stille og roligt vil bidrage med mere og mere i løbet af de næste kampe!

Dagens modstander Byaasen bliver helt sikkert en hård modstander. De spiller traditionelt med i toppen af norsk og europæisk håndball, og i år er ingen undtagelse. De stiller med spillere på alle pladser som er eller har været omkring forskellige landlag. Ingen er dog større end de kan ligge ned, og vi vil da forsøge at tvinge det i knæ og yde fuld indsats. Skal det lykkedes kræver det en 100% af hele laget, og absolut også af dere kjære publikum!!!

Kan vi få sørlændingene op fra bænkene???

Hermed ønskes alle velkommen til kamp

Sportslige hilsner

Thomas