Det ble 2 viktige poeng – Vipers

Det ble 2 viktige poeng

<p>&ndash; Jeg er veldig forn&oslash;yd med &aring; vinne med sju m&aring;l. F&oslash;r kampen sa jeg at vi skulle v&aelig;re suverene mot dem, og det syns jeg vi var, mener Vipers-trener Thomas H&oslash;rlyk. </p>

Vipers – Sola 26-19 (13-8)

Eliteserien kvinner

569 tilskuere i Karusshallen

Vipers: Sara Nirvander, Maria Louise Hansen 1, Janne Kjelstrup Olsen, Sann Bak Pedersen 3, Christin H. Daland 2, Siren Gundersen, Andrea Thorsland, Kristine Lunde-Borgersen 11, Randi Anette Egebakken 2, Siri Aaserud, Lindy M. K. Taraldsen 6, Roulette er et spill hvor flaks i stor grad spiller inn. Louise Pedersen 1.

Toppscorer Sola: Nina Stokland 7

Dommere: Kenneth Abrahamsen og Arne Mikael Kristiansen

Utvisninger: Vipers 1×2 min, Sola 5×2 min

Les mer på FVN.no