Vipers fikk det tøft borte – Vipers

Vipers fikk det tøft borte

Det ble et 6 målstap i onsdagens bortekamp mot Njård.

Njård    21 (11) – Vipers  Kristiansand  21 (9)

Håndball damer, Postenligaen, Nye Njårdhallen

Njård: Ine Karlsen Stangvik, Teodora Tomac(5), Karoline Borg(1), Maiken Kavli, Christine Randsborg(3), Ingvild Elisabeth Flovik(1), Ane Mogstad, Iselin Ryvoll Klev(6), Marthe Holmen(4), Ida Kristine Jansen(2), Maren Elise Ilsaas Romstad, Senka Buljan(5)

Vipers:
Christin Høgsaas Daland(6), Kristine Lunde-Borgersen(4), Randi Anette Egebakken(3), Louise Pedersen(2), Maren Enerstvedt(2), Lindy M.K. Taraldsen(1), Michelle Brandstrup(1), Janne Kjelstrup Olsen(1), Maria Louise Hansen(1)

Utv:
Njård 4×2, Vipers: 2×2

Tilskuere:
72

Dommere:
Øistein Pettersen og Kjersti Arntsen

Les mer på FVN.no og dittoslo.no