Vipers banket Levanger – Vipers

Vipers banket Levanger

SEIER! Så enkelt som det. Etter noen dårlige kamper, med dertilhørende dårlig poengfangst, var det Levanger som kom på besøk. For hjemmepublikumet var det to spenningsmomenter i forkant av kampen. Ville Vipers igjen komme på vinnersporet? Og ville Levangers Susann Iren Hall imponere? Strekspilleren har jo tross alt signert for Vipers, og flytter sørover så snart sesongen er over.

Til begge spørsmålene kan vi bare svare klart og tydelig ja!

I en rotete håndballkamp holdt gjestene følge til det var spilt 22 minutter, og stillingen var 8-8. De siste minuttene fram til pause puttet Vipers tre til, og kunne gå til pause med ledelse 11-8. Forsvarsmessig var vipersjentene der de skal være, i angrep var det mye rart å se. Men med tanke på alle skadene Vipers har, og har hatt, denne sesongen, skal det mye til å få angrepsflyten til å sitte sånn på 1-2-3. Når ei eller to blir friskmeldt, så er det minst like mange ut med nye skader. Trener Thomas Hørlyk har fått en tøff start i Norge.

Men nå begynner jentene å komme tilbake, og de beviste med dagens forestilling at publikum har mye å glede seg over. Forsvaret er alt nevnt, Michelle Brandstrup tilbake fra langt skadeopphold, kaster seg uredd gjennom mostanderforsvar og puttet fire, Sanne Bak Pedersen forsvant ut over sidelinjen med kneskade tidligere, og inn kommer Siri Aaserud og putter jevnt og trutt. For ikke å glemme Kristine Lunde-Borgersen. Ble mor for ett år siden, brakk fingeren i høst, dro til Brasil like før jul og ble verdensmester, og driver nå Vipers’ motstandere til vannvidd. Levangerjentene prøvde mange varianter av lovlige og ulovlige midler for å stoppe henne. Hun ble fortsatt Vipers’ toppscorer i kampen, og dommerne blåste seg svimle! Dommer Kenneth Abrahamsen konstaterte syrlig til en av Levanger-spillerne etter en av de mange taklingene «Det skulle være unødvendig å kommentere dette noe mer, men nå har vi blåst så mye på dere at vi er helt svimle».

Andre omgang ble en ren transportetappe. Fortsatt var det mye rusk i angrepsmaskineriet, men forsvaret var så bra, at det aldri var fare på ferde. Gjestene kom aldri nærmere enn fire mål bak, og kampen ble blåst av da det sto 21-16.

Og Susann Iren Hall? Hun ble kåret til Levangers beste spiller, var toppscorer med fire mål, og sto godt i forsvar. Så her er det bare å glede seg! Som trener Hørlyk sa det etter kampen, -«med Susann og CH på plass, så har vi to meget gode strekspillere»!

Og allerede om en uke, onsdag 7. mars, klokken 19:00, er det kamp i Karusshallen igjen. Da kommer Fredrikstad på besøk, og det bør sannelig du og!

Vipers – Levanger 21-16 (11-8):