Tirsdag 27 mars – Vipers

Tirsdag 27 mars

Kampen spilles kl 19:00 i Karusshallen. Motstander er Flint Tønsberg. Møt opp og støtt jentene!

Norsk topphåndball har laget en artikkel som forklarer årets sluttspills modell:

Ener og toer (Larvik og Byåsen) er direkte kvalifisert for semifinale.

Lagene 3. – 8. fordeles på to puljer som spiller enkel serie mot hverandre, hvor vinneren i hver pulje går til semifinalen mot Larvik eller Byåsen.

Larvik er som seriemester sikret plass direkte i gruppespillet io EHF Champions League neste sesong. Vinneren av sluttspillet får kvalifiseringsplassen. Vinner Larvik, er det den andre finalisten som får kvalifiseringsplassen.

Lag 3, 6 og 7 i serien danner den ene sluttspillgruppen i kvartfinalen, mens lagene 4, 5 og 8 danner den andre. Kvartfinalegruppene spilles 27., 29. og 30 mars.

  Gruppe 1

Gruppe 2
Nr. 3 Storhamar   Nr. 4 Stabæk
Nr. 6 Vipers Kristiansand   Nr. 5 Tertnes
Nr. 7 Flint Tønsberg   Nr. 8 Gjøvik HK

Vinnerne av de to gruppene går til semifinaler. Trekning avgjør hvilket lag som møter Larvik og Byåsen.

Semifinalene spilles 11. og 14. april. Best plasserte lag spiller borte først, med andre ord har både Byåsen og Larvik bortekamp 11. april og hjemmekamp 14. april.

Finalene spilles også som borte- og hjemmekamp, istedenfor at lagene samles på ett spillested, slik det har vært de siste sesongene.

Datoene for finalene er 25. og 28. april. Fordelingen hjemme/borte baseres på beste plassering i serien, hvor det av lagene i finalen som var plassert høyest i Postenligaen, spiller borte først.

(NTH Web.red)