Scandic Kristiansand Bystranda – Vipers
hanne Henriksen (Salgssjef) og Håvar Solum (Hotelldirektør)

Scandic Kristiansand Bystranda

Vårt nye hotell i Kristiansand, Scandic Kristiansand Bystranda, blir byens og Sørlandets største hotell. Hotellet åpnet i juni 2013.

Scandic Kristiansand Bystranda ligger midt på idylliske «Bystranda” i Kristiansand. Fra stranden er det kun noen minutters gange til byens hovedgate. Fra hotellet vil man ha en fantastisk utsikt over den norske skjærgården, både fra hotellets rom og restaurant.
Scandic Kristiansand Bystranda er et hotell som har noe for alle. Hotellet ligger vegg-i-vegg med nyåpnede Aquarama, som blant annet har et badeland, treningssenter og spa. Scandic Kristiansand Bystranda har 229 rom, 814 senger og en konferanseavdeling for opptil 300 personer.