Tap i årets første – Vipers

Tap i årets første

Vipers jentene er på treningsleir i Brønderslev i Danmark og det ble til slutt et nimålstap for våre jenter i årets første treningskamp.

Etter en god 1 omgang med ledelse 11-10 ble det en tøff 2 omgang. Etter totalt 40 minutters spill tok det danske ligalaget over og vant til slutt 29-20. Hovedtrener Thomas Hørlyk var allikevel godt fornøyd med gjennomføringen. Vipers stiller med flere unge lokale spillere. Cecilie Larsen (RIL), Hedda Bjønsaas (RIL), Ingrid Hodnemyr (Våg), Vilde Jonassen (AK28) og Else Linn Øygarden (Grane Arendal). Vilde Jonassen fra AK 28 markerte seg som bakspiller med flere gode akjsoner og mål.

Godt å se var det også at Vipers andre to nyevervelser Anette Jensen og Susann Iren Hall kan bli meget viktige i sesongen som kommer.

Ellers er det en treningsleir som strekker seg fra Onsdag til Søndag med 3 økter pr dag. Og det blir også spillt 2 kamper mot Aalborg DH. Neste kamp er Lørdag. Utenom dette er Vipers fysiske trener Stig Mortensen med som kjører de fysiske øktene. Det blir også masse sosialt og teambuilding denne langhelgen.