Veidekke Agder – Vipers

Veidekke Agder

Veidekke Agder AS er en av Sørlandets største bygg- og anleggsentreprenører med ca. 240 ansatte og en omsetning på ca. 700 millioner kroner.

Firmaet ble etablert i 1941 og har vært en viktig bidragsyter til utførelse av et stort antall bygge- og anleggsprosjekter i Aust- og Vest-Agder.

22.juni 2012 skiftet bedriften navn fra Br. Reme AS til Veidekke Agder AS. Virksomheten blir videreført med sammen organisasjonsnummer og organisering.

Våre styrker

Vår styrke er i høyeste grad våre medarbeidere som besitter kompetanse og faglige kvalifikasjoner. De setter håndverket høyt og bestreber seg på kvalitetsmessig utførelse i tråd med våre gode håndtverksfaglige tradisjoner.

Vi har en solid stab av ansatte og det er ikke uvanlig at flere gjør som fedrene og begynner i firmaet. Våre medarbeidere, enten det er tømrere, jernbindere, lageransatte, betong og forskalere, administrativt personell eller ingeniører tar ansvar og skaper verdier i prosjektene.

Vi har klart å skape et lag med lagspillere hvor det er samarbeid mellom fagene og som gir byggherren et godt byggeprosjekt.

Bedriften har hovedkontor på Fiskebrygga i Kristiansand med avdelingskontorer på Vigeland og i Arendal og har ca. 240 ansatte og har siden starten lagt vekt på å levere produkter ikke bare med god kvalitet, men også at de leveres til avtalt tid. Produktspekteret omfatter i dag hele prosessen fra prosjektering, enkle beregninger, planlegging, forberedende tegnearbeid, innkjøp av komponenter, koordinering av underentreprenører, bygging og kontroll av anlegg.