Foredrag med Nando Parrado – Vipers

Foredrag med Nando Parrado

7 nov arrangerte Vipers i samarbeid med KIF et foredrag i Kilden med over 700 solgte billetter!

Etter flere måneder med planlegging og salg var endelig dagen hvor vi skulle få en helt spesiell opplevelse. Vipers og KIF i samarbeid med Best Event, Saprebank 1 SR Bank, Hotel Norge og Fiskeesksperten Reinertsen hadde klart å få en av verdens beste foredragsholdere til Kristiansand.

Nando Parrado overlevde en flystyrt i Andesfjellene i 1972 og hadde en utrolig historie å fortelle denne onsdagskvelden i Kilden. Historien ble enkelt men engasjerende fortalt og publikum i Kilden var trollbundet i 90 min. Det var 45 passasjerer på flyet hvor 16 overlevde på å spise snø og sine døde kamerater . Parrado snakket om flaks og uflaks, om at han valgte seterad ni i flyet, og at alle som valgte seteradene bak ham døde da flyet brakk i to. Han fortalte om hvordan flykroppen, som ble brukt som tilfluktssted, ble rammet av et snøras og om hvordan passasjerene brukte tre dager på å grave seg ut av snøen.Til slutt fortalte Nando hvordan han og en kamerat gjennomførte en utrolig tur for å skaffe hjelp til de overlevende.

Etter selve foredraget fikk Kilden oppleve en av Sørlandets beste artister. Torstein Sødal fremførte en fantastisk versjon av sangen «One moment in time» hvor vi senere fikk vite at Nando hadde ringt hjem til sin kone i Urguay for at hun kunne få høre sangen live.

Til slutt fikk ca 100 VIP gjester en egen opplevelse på Hotel Norge med middag med råvarer fra Fiskeeksperten, spørsmål til Nando og signert bok.

 

Vipers og KIF takker alle bidragsytere til at dette ble mulig og håper vi har mulighet for å gi byen mulighet til å få slike opplevelser i fremtiden!