Fikk det meget tøft – Vipers

Fikk det meget tøft

36 - 19 ble sluttresultatet mellom Larvik og Vipers etter at Larvik ledet 19 - 8 til pause.

Det ble som forventet en meget vanskelig oppgave for Vipers borte mot Larvik i lørdagens kamp. Vertene gikk opp i en 7 – 2 måls ledelse etter 9 min og trener Thomas Hørlyk brukte sin første timeout. Til pause stod det 19 – 8 til hjemmelaget. Jentene fra Kristiansand åpnet 2 omgang mye friskere og de første 10 min var jevnspillt. Men utover i omgangen dro hjemmelaget fra igjen og sluttresultatet ble 36 – 19.

Annette Jensen (bildet) ble kåret til Vipers beste spiller.
– Det er bare læring å spille mot Larvik. De er bedre enn oss på alt. De er fysisk sterkere og gjør ikke samme feil to ganger. I tillegg er de flinke til å rette opp i feil og hindrer oss i å lykkes flere ganger med kombinasjonene våre, sier Hørlyk til fvn etter kampen.
Neste kamp er allerede førstkommende onsdag borte mot Stabæk.

 

Larvik – Vipers 36 – 19 (19 – 8)

Eliteserien håndball kvinner

Larvik Arena

Vipers: Sara Nirvander, Karianne Gjertsen Barøy 1, Vilde Jonassen, Andrea Thorsland, Kristine Lunde-Borgersen 1, Kristine Jensen, Ida Marie Aa 2, Siri Aaserud 1, Angie Geschke 7, Louise Pedersen, Annette Jensen 2, Susann Iren Hall 5.

Toppscorer: Angie Geschke Vipers 7 og Linn Jørum Sulland Larvik 7

Utvisninger: Larvik 2×2 min

Dommere: Tommy Andre Eriksen, Ismet Kvakic