Vipers tok en god og viktig – Vipers

Vipers tok en god og viktig

Etter en litt trøblete reise med en fastkjørt minibuss og liten tid til kampforbredelser tok Vipers jentene en solid 9 måls seier mot Gjøvik HK!

Jentene fra Kristiansand fikk som sagt en dårlig oppladning til kampen. Ca 2 km fra hallen ble minibussen sittende fast i grøfta og måtte få transport videre fra både taxi og privatpersoner. Men jentene virket vertfall totalt upåvirket og gjorde en meget bra 1 omgang. Forsvarspillet satt som det skulle og Vipers gikk til pause med en solid 18 – 8 ledelse. I 2 omgang holdt bortelaget unna og tok en solid 9 måls seier.

– Det var en veldig god kamp av jentene. Dette var en solid lagseier, sier Hørlyk, som mener det er nå laget skal begynne å vinne igjen.
– Holder vi fokus, har jeg god tro på at det skal snu nå. Men vi må ikke bare tro at det kommer automatisk. Det kreves hardt arbeid, sier Hørlyk til FVN.

Neste hjemmekamp er førstkommende søndag kl 18:00 mot Levanger HK!

Kampfakta

Gjøvik – Vipers Kristiansand 21-30 (8-18)

Eliteserien håndball kvinner

Tranberghallen, 213 tilskuere

Mål Vipers: Susann Iren Hall 7, Angie Geschke 5, Vilde Jonassen 5, Kristine Jensen 4, Annette Jensen 3, Kristine Lunde-Borgersen 3, Michelle Brandstrup 3.