Tok en knusende seier – Vipers

Tok en knusende seier

Etter at kampstart ble 45 forsinket pgr av flytrøbbel for Levanger tok Vipers en solid 29-16 seier!

Snøværet rammet både sørlandet og Levanger søndag. Bortelaget ankom ikke Karusshallen før litt over 18:00 og derfor ble kampen hele 45 min forsinket. Da kampen endelig var i gang ble det en jevnspillt affære de første 17 min. Da stod det 6-4 til hjemmelaget og en god Sara Nirvander i hjemmelagets mål hadde flere gode redninger. De neste 13 minuttene frem mot pause gikk Vipers opp i en 13-7 ledelse. 2 omgang ble adri spennende og rosatrøyene tok en overbevisende 29-16 seier.

En av kampens store profiler ble danske Annette Jensen med hele 9 scoringer. «Jeg har hele tiden hatt slots troen på meg selv, og nå begynner det å gi resultater. I dag var det deilig å spille» sier 21 åringen til FVN etter kampen.

Neste kamp er allerede førstkommende onsdag borte mot et formsterkt Oppsal lag.
«Det blir en ny viktig kamp for oss. Vi er i flyten nå og ønsker å fortsette den gode trenden, men vi må passe på at vi ikke blir fornøyde med oss selv. Jeg kommer til å forvente enda mer av jentene nå» sier trener Thomas Hørlyk til FVN.

Følg onsdagens bortekamp på TV2 sumo eller på handball.no

Bilde: Vilde Jonassen med at av sine kontringsmål!

Kampfakta

Vipers Kristiansand – Levanger 29 – 16 (13 – 7)

Postenligaen Kvinner

Karusshallen, 223 tilskuere

Vipers: Sara Nirvander, Andre Thorsland, Annette Jensen 9, Angie Geschke 9, Susann Iren Hall 3, Louise Pedersen 3, Vilde Jonassen 2, Kristine Lunde Borgersen 2, Kristine Jensen 1, Michelle Brandstrup, Siri Aaserud, Ida Marie Aa

Toppscorer Levanger: Hege Løken 6

Utvisninger: Vipers 1×2 og Levanger 4×2

Dommere: Tor Brede Launes og Per Olav Peersen