Kikki og Vipers i storform – Vipers

Kikki og Vipers i storform

Søndag tok de rosakledde en viktig seier mot medaljekandidat Storhamar.

Hjemmelaget åpnet i stort tempo hjemme i Karusshallen og gikk opp i en 5-1 ledelse etter 5 spillte minutter. Utover i omgangen jevnet spillet seg litt ut og gjestene kom mer inn i kampen. Men mot slutten av omgangen rykket hjemmelaget i fra igjen, og kunne gå til pause med ledelsen 14 -8. I 2 omgang fortsatte Vipers med både godt angrep og forsvarsspill og da dommerene blåste for siste gang stod det 31-25 på måltavlen. Dermed kunne jentene fra sørlandet inkassere 2 meget viktige poeng før neste bortekamp onsdag mot Byåsen.

– Vi spiller en fin kamp når vi får tempo i spillet vårt, forteller Lunde-Borgersen til FVN, som var tilfreds med egen innsats og opptatt av å nyte seieren.

Les hva som skrives i Hamar Arbeiderblad HER!

 

Vipers Kristiansand – Storhamar 31 – 25 (14 – 8)

Eliteserien håndball kvinner

Karusshallen, 264 tilskuere

Vipers: Sara Nirvander, Michelle Brandstrup 2, Vilde Jonassen, Andrea Thorsland, Kristine Lunde-Borgersen 8, Kristine Jensen 2, Ida Marie Aa, Silje Galdal, Siri Aaserud, Angie Geschke 6, Louise Pedersen 2, Annette Jensen 5, Susann Iren Hall 6.

Toppscorer Storhamar: Kamilla Sundmoen 10

Utvisninger: Ingen på Vipers, Storhamar 2×2 min

Dommere: Alexander Baklie og Espen Stensvold Rønning