Vipers ga Byåsen juling – Vipers

Vipers ga Byåsen juling

- Fantastisk jobbet av jentene. Dette er det jeg vil kalle en ordentlig lagseier, sier Vipers-trener Thomas Hørlyk til FVN etter at Vipers slo tabelltoer Byåsen med fire mål!

Jentene fra Kristiansand startet oppgjøret mot hjemmelaget Byåsen meget bra. Etter 8 spillte minutter på stillingen 2-6 i favør Vipers tok hjemmelaget timeout. Men bortelaget fortsatte storspillet både i angrep og forsvar. 20 sekunder før slutt setter toppscorer Angie Geschke (11 mål) inn 14-11 og Ida Alstad reduserer en gang før lagene går i garderoben til pause. I 2 omgang følger lagene hverandre tett og etter 15 min spillt skyter Alstad Byåsen opp i ledelsen 21-20 for første gang i kampen. Thomas Hørlyk velger å ta timeout og etter denne lager Vipers de 5 neste målene. Kampen ender til slutt 24-28 ,2 poeng med hjem til Sørlandet og store jubelscener blant jentene!

– Det er sykt deilig å slå de som er på andreplass. Dette er en skikkelig bonusseier for oss, og den smaker godt, sier Annette Jensen til FVN etter kampen.

Neste kamp er hjemme i Karusshallen den 24.02.2013. Da kommer Flint Tønsberg med tidligere trener for herrelandslaget Gunnar Pettersen på besøk!

Les mer på FVN.no og adresseavisa

Fakta

Byåsen-Vipers 24-28 (12-14), Nidarøhallen

Dommere: Vegard Kalløkkebakken og Magnus Muri Nygren

Utvisninger: Byåsen 1 x 2 min, Vipers 4 x 2 min

Utvisninger:

Vipers: Sara Nirvander, Michelle Brandstrup (4), Vilde Jonassen ,Kristine Lunde-Borgersen (4), Kristine Jensen, Ida Marie Aa, Siri Aaserud (1), Angie Geschke (11), Louise Pedersen (1), Annette Jensen (6), Susann Iren Hall (1)

Toppscorer Vipers: Angie Geschke 11 mål