Pressemelding angående Angie Geschke – Vipers

Pressemelding angående Angie Geschke

Den tyske landslagsspilleren flytter hjem til Tyskland etter årets sesong.

Angie Geschke skrev en toårskontrakt med Vipers Kristiansand i fjor sommer, men blir fristilt etter eget ønske ett år før kontrakten går ut. Det melder Vipers Kristiansand i en pressemelding fredag ettermiddag.

– Jeg har blitt tatt veldig godt imot og har vært glad for å være i klubben. Jeg er også glad jeg tok sjansen og reiste til Kristiansand, men må også erkjenne at jeg har veldig sterk hjemlengsel. Jeg savner Tyskland, familie og venner mye, og dessuten ønsker jeg å bruke mer tid på karrieren min etter håndballen, sier Geschke i pressemeldingen.

Sportssjef i Vipers Kristiansand, Peder Langfeldt, beklager at Geschke forlater klubben, men respekterer samtidig avgjørelsen hennes.

– Vi har blitt veldig glade i Angie og er takknemlige for det hun har tilført Vipers Kristiansand denne sesongen, og synes derfor det er kjedelig at hun reiser hjem. Men ettersom hun hadde et veldig sterkt ønske om flytte nærmere familie og venner i Tyskland, har vi valgt å etterkomme dette, sier han i pressemeldingen.

Ifølge Langfeldt skal den tyske bakspilleren erstattes i løpet av sommeren:

– Vi er godt i gang med å legge spillerkabalen foran neste sesong, og målet er å erstatte Angie og samtidig styrke laget slik at vi står godt rustet foran neste sesong.

Angie Geschke har scoret 105 mål på 16 eliteseriekamper for Vipers Kristiansand, og er dermed lagets toppscorer. Hun ligger på en fjerdeplass over alle spillerne i Postenligaen for damer.