Fjerde seier på rad – Vipers

Fjerde seier på rad

Søndagens kamp mot Sola ble aldri spennende i Karusshallen.

Bortelaget hang med i 10 minutter og etter det var det kun et lag på banen. Jentene fra Kristiansand vant de neste 20 min hele 12-1 og gikk til pause med en meget solid 18-5 ledelse. 2 omgang ble preget av dette og da fløyten gikk for siste gang stod det 31-14 på tavlen. Dermed tok Vipers sin fjerde strake seier, en herlig revansj for 4 måls tap i på Sola før nyttår og gikk opp på 19 poeng. Annette Jensen ble kåret til banens beste av en lokal jury med sine 7 nettkjenninger.

Neste kamp er en tøff bortekamp mot Glassverket førstkommende onsdag! Den kan du se på TV2Sumo direkte fra klokken 18:00!

Les mer på FVN.no og solabladet.

Kampfakta:

Vipers Kristiansand – Sola 31-14 (18-5)

Søndag 3. mars 2013

Karusshallen

Tilskuere: 238 tilskuere

Mål for Vipers: Sanne B Pedersen 4, Michelle Brandstrup 3, Vilde Jonassen 1, Kristine L Borgersen 1, Kristine Jensen 1, Ida Marie Aa 2, Angie Geschke 5, Louise Pedersen 4, Annette Jensen 7, Susann Iren Hall 3.

Banens beste Vipers: Annette Jensen

Toppscorer Sola: Malin Holta 4