3 måls tap i Drammen mot – Vipers

3 måls tap i Drammen mot

Etter å ha ledet 14-12 ved pause ble det til slutt 26-29 tap onsdag kveld.

Etter 6 seiere på de siste 7 kamper reiste Vipers jentene til Drammen med håp om å ta 2 nye poeng. Og det så lovende ut da lagene gikk til pause. Vipers ledet 14-12 og hadde et godt utgangspunkt for de siste 30 min. Men Glassverket anført av tidligere Vipers spiller Veronica Kristiansen gjorde det vanskelig for kristiansandslaget. En dårlig Vipers periode på ca 8-10 min gjorde at Glassverket gikk opp i en 24-20 ledelse. Men bortelaget ga ikke opp og kom igjen opp 2 mål bak. Hjemmelaget klarte å holde ledelsen helt inn og poengene ble igjen i Drammen.

Les mer på fvn.no og dt.no

Kampfakta:

Glassverket – Vipers Kristiansand 29-26 (12-14)

Onsdag 6. mars 2013

Drammenshallen

Mål for Vipers: Michelle Brandstrup 4, Vilde Jonassen 3, Kristine L Borgersen 3 ,Angie Geschke 3, Louise Pedersen 5, Annette Jensen 3, Susann Iren Hall 5.

Banens beste Vipers: Susann Iren Hall

Toppscorer Glassverket: Veronica Kristiansen 9