Siste kamp i Karusshallen – Vipers

Siste kamp i Karusshallen

Vipers imponerte stort og slo medaljejagende Stabæk klart i sin siste kamp i Karusshallen søndag.

Søndagens kamp åpnet rotete fra begge lag med tekniske feil og skuddbom. Bortelagets trener tok så en timeout som Vipers må ha benyttet klart best. For etter dette var hjemmelaget meget gode. Defensivt så ruvet Kikki og Susann i midtforsvaret og Satbæk hadde virkelig problemer med å skape gode målsjanser. Dermed kunne hjemmelaget gå med en solid 16-8 ledelse til pause. 2 omgang ble noe mer rotete da Stabæk tok frimerke både på 2 Vipers spillere. Men anført av en strålende Angie med hele 12 spillemål ble poengene igjen hjemme i Kristiansand.

Dermed ble det en god avslutning for postenligaspill i Karusshallen. Neste hjemmekamp er den 10 april mot selveste Larvik i Aquarama.
Info om billetter til åpningskampen vil bli lagt ut på www.vipers.no før påske! Så følg med!

KAMPFAKTA

Vipers – Stabæk 25 – 19 (16 – 8)

Eliteserien kvinner håndball

Karusshallen, 152 tilskuere

Vipers: Sara Nirvander, Sanne Bak-Pedersen, Michelle Brandstrup 2, Vilde Jonassen 5, Andrea Thorsland, Kristine Lunde-Borgersen 3, Kristine Jensen, Ida Marie Aa 1, Angie Geschke 12, Louise Pedersen, Annette Jensen 1, susann Iren Hall 1.

Toppscorer Stabæk: Stine Bredal Oftedal 6.

Utvisninger: Vipers 6×2 min, Stabæk 3×2 min

Dommere: Tor Brede Launes og Per Olav Peersen