Det nærmer seg avkast – Vipers

Det nærmer seg avkast

Onsdag 10.04 klokken 18:00 står Larvik på motsatt banehalvdel og det er duket for en folkefest!

Dugnadsgjengen vår har vært i Aquarama og inspisert Vipers’ nye storstue. Og det var mye å ta inn over seg! For en arena!! Når man kommer fra «gymsalen» på Karuss, og inntar dette, så innser man at utfordringene som ligger foran er store.

For at jentene skal prestere og underholde ute på parketen, så er det et voldsomt apparat som skal i drift, før, under og etter kamp. Og om det var en tynn stab til å arrangere kamp i Karuss, så kunne arrangementsgjengen fort bli skremt da de inntok Aquarama for første gang. Dimensjonene er enorme, og alt er nytt! Men folket er giret, og lyttet til arrangementssjef Terje, da han begynte å instruere. Så det ble en liten orienteringstur gjennom korridorer og trapper, for å finne garderober, dommergarderober. Hvor publikum skal slippes inn. Hvor man må ha vakter. Teknisk rom, kiosk, toaletter, rømningsveier, plassering av flagg, VIP-rom. Det er ikke lite å sette seg inn i.

Bildetekst: Arrangementsansvarlig Terje instruerer sine disipler

Gutta i sekretariatet har vært på kursing i å bruke nye kampuret/resultattavla. Noroff stiller med folk som tar seg av filming og alt som har med storskjermer å gjøre.TV2 kommer og fyller opp pressetribunen, for kampen skal på tv. De som oppdaterer til handball.no måtte for anledningen finne seg ny plass å sitte. Litt bekymringer, noen utfordringer, mye spenning og glede. Mest glede. Dette blir GØY!! Og vi vil gjerne ha med deg på lasset. Å jobbe dugnad for Vipers er moro. Og blir du med, så blir det enda gøyere.


Til onsdag invies Vipers’ nye storstue, med storkamp mot Larvik. Norges ubestridt beste håndball-lag kommer på besøk. Og med seg har de et lass av landslagsprofiler. Og de er, som vanlig, seriemester. I god tid før siste runde i Postenligaen. Avkast er 18:00, og det er allerede utsolgt! Over 1900 billetter er solgt. NITTEN HUNDRE BILLETTER!! Har du ikke fått billett, så vil uavhentede billetter legges ut for salg 15 minutter før kampstart. Det er ikke plassbilletter, og det er 1700 sitteplasser, og resten ståplasser. Så her gjelder det å være tidlig ute! Det blir fest, det blir moro, og for enkelte, det blir mange timer med stress! Så bær over med oss, om ikke alt går på skinner. Vi er alle like spent som dere!

Vi er opptatt av miljøet, så ta gjerne bus til byen og kamp. Kjører du bil, kjør gjerne sammen med venner, naboer, lagkompiser og tilfeldig forbipasserende på veien. Og ikke tenk at du skal komme ti minutter før kamp, og kjøre til døra. Vi har fått åpnet for parkering borte i Tresse, og anbefaler dere å bruke denne muligheten. Ellers er det jo parkeringshus i kjelleren på Aquarama, og gateparkering i en ganske trang del av byen.

 

Da gjenstår det bare å si, velkommen på fest! Velkommen til håndballfest!

 

fvn.no: Åpningsfesten utsolgt – http://www.fvn.no/sport/handball/Apningsfesten-utsolgt-2389522.html