Det ble en folkefest – Vipers

Det ble en folkefest

1900 tilskuere og en elektrisk stemning satt en fantastisk ramme rundt åpningskampen!

Endelig var dagen vi har ventet der. Vipers inviterte til innflyttingsfest i Aquarama. Og for en fest det ble. 1900 billetter til kampen var utsolgt på forhånd. Lenge før kampstart begynte hallen og fylles med mennesker og lyd. Og for et publikum! Takk, dere var virkelig med på å gjøre dette til en fest. Vi ser dere igjen til søndag kl 18:00, når Vipers tar imot Levanger til første kamp i sluttspillet.

Om selve hallen kunne vi og sagt mye. Men her nøyer vi oss med å sitere Tonje Larsen, som sier til Fævennen: – Det er bare til å gratulere Vipers med en fantastisk fin hall. Jeg vet ikke om noen finere haller i Norge med et så bra gulv. Takket være parketten stikker Aquarama av med seieren som Norges beste hall.

Og Vipersjentene, de var mer enn klare for fest. De skulle ikke bare være veggpryd, mens Larvik danset seg til seier. Vipers gav Larvik kamp hele veien. Jeg kan ikke huske å ha opplevd at det er Larvik som tar den første timeouten i disse oppgjørene. Eller som en ved siden av meg på tribunen sa; Nå spiller Tonje Larsen i angrep også, det gjør de bare hvis de må. Vipers hang på helt til 8-9 etter 23 spilte minutter. Frem til pause økte Larvik forspranget til 10-13. Andre omgang like intens som den første. Men Larvik er Norges ubestridt beste håndballag, og vant til slutt 23-30. Men i dag måtte de kjempe for seier. Kampens beste spiller ble Linn Jørum Sulland som scoret 14 mål. Kristine Lunde-Borgersen ble kåret til Vipers beste. Kunne nevn mange Vipersspillere her, men vil nevne Annette Jensen. Bombesikker fra 7-meteren. Man skal være tøff for å lobbe i mål mot Leganger. Men hele laget fortjener honnør etter denne kampen. Glimrende!