Aquarama – Vipers

Aquarama

I mars 2013 får Kristiansand og landsdelen sitt nye aktivitetssenter. Aquarama blir et komplett anlegg med badeland, idrettsbasseng, stupeanlegg, spa, treningssenter, idrettshall og ulike tilbud innen folkehelse.

Aquarama vil også inneholde næringslokaler, hotell og parkeringsanlegg. Prosjektet vil få et samlet areal på ca 41.000 kvm, et idrettsbasseng på 50×25 meter, idrettshall som blir eliteseriearena for håndball med ca 1700 sitteplasser og et badeland med kapasitet til 1000 gjester samtidig.

Aquarama, med sin fantastiske beliggenhet på Bystranda i Kristiansand, blir et ressursanlegg for regionens innbyggere og en attraksjon for turister – et senter for folkehelse, opplevelse, idrett og velvære.

Anlegget eies av Kruse Smith, BRG og Kristiansand kommune. Selskapet Aquarama Kristiansand AS er ansvarlig for drift av badeanlegget, spa og treningssenteret.

Aquarama skal være – ETT STED. FOR ALLE.

Eiere

Aquarama eies av de private aktørene Kruse Smith og BRG, og Kristiansand kommune.

Drift

Virksomheter som badeland, spa, treningssenter, idrettshall, svømme- og stupeanlegg driftes av Aquaramas egne selskaper. Øvrige deler av anlegget leies ut til eksterne aktører, som igjen er ansvarlig for egen drift.

Ledelse

Aquarama Kristiansand AS ledes av Unni Mesel. Aquaramas egne virksomheter er organisert som separate driftsselskaper med egne ledere.

Våre verdier

  • Gjestfrihet
  • Kvalitet
  • Lekenhet
  • Fornyelse