Bemanningsbyraaet – Vipers

Bemanningsbyraaet

Bemanningsbyraaet ble etablert i 2005 og har avdeling i Kristiansand, Arendal, Skien og Bergen. Vi åpner kontor i Stavanger høsten 2014. Siden oppstarten har vi tatt en ledende posisjon innen rekruttering og utleie av arbeidskraft. Vi leverer bemanningsløsninger blant annet innen ledelse, økonomi, kontor/administrasjon, salg/markedsføring, IT, engineering og lager/logistikk. Våre kunder og jobbsøkere skal oppleve Bemanningsbyraaet som kompetente, kvalitetsorienterte, fleksible og personlige. Våre dedikerte ansatte har god kunnskap om dagens arbeidsmarked og et bredt lokalt nettverk. Du vil få en merverdi av å benytte Bemanningsbyraaet.

Bemanningsbyraaet har siden oppstarten rekruttert over 600 faste stillinger. I tillegg har over 6000 medarbeidere hatt midlertidige oppdrag hos våre kunder, som utgjør både små og store bedrifter samt offentlige foretak i regionene.