Sesongen siste kamp endte – Vipers

Sesongen siste kamp endte

Rosatrøyene ga ikke semifinalen gratis til Tertnes ved hjelp av en god innsats!

Da var sesongen 2012/2013 over etter at Vipers møtte Tertnes i den siste kvartfinalen i sluttspillet. Det endte med et 3 målstap og dermed en semifinale for laget fra Bergen. Kampen var resultatmessig ubetydelig for Vipers, men innsatsen var det ingenting å si på. Jentene fra Sørlandet hang med i store deler av kampen og noen små dårlige perioder gjorde at det ikke ble enda tettere. Nå venter en liten ukes trening og så ferie frem til 17 mai og borgertoget for Vipers jentene. Vipers.no vil takke alle som har South Park spilleautomat lanseres den 24. vært med å bidra i årets sesong og gitt både nedturer, oppturer og en fantastisk opplevelse med åpningskampen mot Larvik i Aquarama. Nå begynner jobben inn mot neste sesong både sportslig og administrativt!

Kampfakta:

TERTNES – VIPERS KRISTIANSAND 27-24 (17-15)

Åsane idrettshall

DOMMERE: Jo Are Johannessen og Tom Larsen

UTVISNINGER: Tertnes 3×2 min. Vipers 2×2 min.

VIPERS: Angie Geschke 7, Vilde Jonassen 1, Michelle Brandstrup 1, Kristine Lunde Borgersen 2, Kristine Jensen 2, Ida M Aa 3, Louise Pedersen 4, Annette Jensen 2, Susann Iren Hall 4, Siri Aaserud, Andrea Thorsland, Sara Nirvander

TOPPSCORER TERTNES: Linn Gossé 6,