Jessy Kramer er Vipers nye – Vipers

Jessy Kramer er Vipers nye

Jessy er 23 år og kommer fra storklubben Leipzig i Tyskalnd.

I to sesonger før spill for Leipzig fikk hun med seg to sjetteplasser i den tyske serien med Frankfurt, samt spill i EHF-cupen. Og i hjemlandet Nederland vant hun den nasjonale supercupen med sitt lag SEW, samt spilt både i Cupvinnercupen og i Challenge Cup.

Hennes 51 landskamper har hun sikret seg i løpet av de seks-sju siste årene, og høydepunktet hittil er VM-deltakelsen i Rio for to år siden. I Serbia i desember venter et nytt VM, takket være den sensasjonelle 12-målsseieren borte over Russland i den avgjørende kvalifiseringskampen for en drøy måned siden.

– Den seieren er det største jeg har opplevd. Gutsen og spillegleden vi viste da ønsker jeg å bidra med her i Norge, sier Kramer til FVN.no

Vipers.no ønsker henne velkommen til Sørlandet og Vipers Kristiansand!