Treningsleir i Ringkøbing – Vipers

Treningsleir i Ringkøbing

Vipers jentene er i skrivende stund på treningsleir i Danmark og Ringkøbing.

Her er det et tett program med treninger,teambuilding og treningskamper. Laget bår på ROFI Centeret som er Ringkøbing HK sin hjemmearena. Her er det både vandrehjem, treningsstudio og idrettshall.

Dag 1:

Troppen ankom Ringkøbing ved middagstider. Her var det så tid til litt hvile og middag.
En 1,5 times trening, kveldsmat og et spillermøte som tok for seg DICS profiler. En DISC profil er en personlighets test av hver enkelt spiller.

Dag 2:

Dagen startet klokken 07:00 med en rolig restitusjonstur og så frokost. Deretter en styrkeøkt og en håndballøkt i hallen.
Kl 1900 stod Team Esbjerg på andre siden av banen klare for treningsleirens første treningskamp. Vipers stillte da uten de nederlandske nykommerene og Thea Berg. Esbjerg ledet 16-13 til pause og sluttresultatet ble 26-23 og tap for Vipers.

Dag 3:

Etter noen lange uker med mye trening ble dette en dag for sosialt og teambuilding. Dagen startet med en gå tur på stranden ved et lite tettsted som heter Søndervig like utenfor Ringkøbing. Etterpå var det klart for kokurranser i form av minigolf og boccia. Taperlagene måtte så bade i nede i Ringkøbing havn. Og det var stor temperatur under konkurransene! Vilde, Jessy, Erik og Anette kom sist og fikk dermed en kald opplevelse!