Videre i NM med – Vipers

Videre i NM med

Tirsdag den 17/9 var det første cupkamp for Vipers hvor motstanderen var Pors fra 2.divisjon.

Laget dro avsted i biler kl15.00 og var i Porsgrunn kl17.30 En kort gåtur og deretter skifting i garderoben innen Thomas Hørlyk ville komme inn og si de kloke ord før kampen.

Da dommerne blåste igang, gikk det lenge før Vipers jentene fant målet. De kom til gode sjanser, men Pors hadde en god målvakt som tok mye av avslutningene.
Hjemmelaget tok vare på mulighetene de fikk og ledet store deler av første omgang. Da lagene gikk til pause hadde allikevel Vipers klart å få en 11-9 ledelse.

Etter en god og konstruktiv prat i garderoben, gikk de rosakledde jentene ut til andre omgang med en helt annen gnist og da gikk det riktig vei..Forsvaret fungerte – som det også gjorde i første omgang, kantene begynte å løpe inn en del kontramål og ankomstfasen ble igjen et farlig våpen.

Kampen ender til slutt 26-16 til Vipers og er dermed videre til 4 runde i NM.

Assistent trener Louise forteller til Vipers.no om en del frustrasjon i denne kampen og det må jobbes med samhandling og trygghet i øktene fremover.