Teambuilding med Vipers – Vipers

Teambuilding med Vipers

Onsdag var Vipers jentene i fyr og flammer!

Igjennom bekjentskap i Vipers gjengen var det arrangert teambuildingskveld på Søgne Brannstasjon. Jentene hadde ikke anelse på hva de skulle og ble ganske overrasket da 9 brannmenn tok de i mot på brannstasjonen. Her ventet ulike disipliner som søk i røykfull container, vannslangehåndtering, klippeutstyr for bilvrak og andre oppgaver. Det hele ble avsluttet med øvelse inne på stasjonen hvor Vipers jentene skulle bruke hva de hadde lært. Til slutt var det pizza og en prat om kveldens hendelser!

Vipers Kristiansand ønsker å rette en stor takk til Bjug, Jarle, Enok og resten av mannskapet på Søgne Brannstasjon for en glimrende kveld!

Se video fra nettsiden N247.no og led mer på FVN og N247.no

Foto: Morten Løvø

Foto: Nicolai Prebensen

Foto: Morten Løvø

Foto: Morten Løvø