Håndballuka ble en – Vipers

Håndballuka ble en

Klikk her for å lese mer!

Søndag kveld ble Håndballuka – tøff med ball i Kristiansand avsluttet med kamp mellom Vipers og Glassverket. Publikum fikk prøve seg på prikkskyting i vestibylen før kampen tok til (bildet). – Vi er godt fornøyd med Håndballuka, sier Morten Løvø i Vipers. Mange skoleelever i hallen på fredag, veldig kjekt å ha med Ida Alstad på Åpen Trening på lørdag og en fin rammen rundt kampen søndag.

– Alt i alt har dette vært en positiv erfaring for klubben, bare så synd at vi ikke klarte å vinne kampen søndag kveld, avslutter Løvø.

– En av målsettingen med Håndballuka er å rekruttere nye spillere. Elevene som var med på håndballdagen på fredag storkoste seg i hallen og ville gjerne spille mer håndball. De fikk med seg en oversikt over treningstider i nærliggende klubber. Nå gjelder det at klubbene tar ansvar og gjør en innsats for å få med disse ungene på den ordinære håndballaktivitenen, sier Kai Corrigan i Håndballregionen, som var ansvarlig for den delen av Håndballuka.

Noen glimt fra aktivitetene.