7 måls tap i Trondheim – Vipers

7 måls tap i Trondheim

En tøff bortekamp endte 31-24 til hjemmelaget

– Jeg er på mange områder godt fornøyd med det vi leverer i dag. Jeg synes vi fortsetter det gode spillet vi leverte mot Tertnes. Men jeg synes det blir for mange mål imot, og at 31 baklengs ikke gir et riktig bilde. I lange perioder stresser vi dem og har god kontroll. Men det får betydning at vi kommer bakpå med 2-10, sier Thomas Hørlyk til FVN etter kampen.

Byåsen – Vipers Kristiansand 31-24 (16-12)

Eliteserien kvinner, Nidarøhallen

Mål Vipers: Annette Jensen 9, Vilde Kaurin Jonassen 4, Jessy Kramer 4, Thorey Rosa Stefandottir 3, Charris Rosemalen 1, Susann Iren Hall 1, Kristine Jensen 1, Siri Aaserud 1.

Toppscorer Byåsen: Silje Katrine Waade 6.

Utvisninger: Byåsen 4 x 2 min., Vipers Kristiansand 5 x 2 min. og ett rødt kort.

Dommere: Eskil Braseth og Leif André Sundet