Jubel og 2 viktige poeng – Vipers

Jubel og 2 viktige poeng

Nok en thriller endte med Vipers seier!

Etter en serdeles jevnspillt kamp i Aquarama lørdag, var det hjemmelaget som trakk det lengste strået!
Med ca et minutt igjen på klokken på stillingen 25-24 til Vipers, redder målvakt Silje Galdal med hodet. Hjemmelaget går i angrep og Annette Jensen setter spikeren i kisten. Dermed tar Vipers 2 meget viktige poeng!
Banens beste Vipers spiller ble Silje Galdal!

Fakta

Vipers – Oppsal 26-24 (14-15)
Eliteserie kvinner, Aquarama 316 tilskuere

Vipers: Silje Galdal, Sara Nirvander – Annette Jensen 6, Jessy Kramer 6, Vilde Kaurin Jonassen 3, Sanne Bak Pedersen 3, Charris Rozemalen 3, Henriette Bakkerud 2, Thorey Rosa Stefansdottir 1, Susanne Iren Hall 1, Kristine Jensen 1, Bettina Sonerud, Ida Marie Aa, Thea Emilie Berg.

Toppscorer Oppsal: Frida Nåmo Rønning 6

Utvisninger: Vipers 3×2 min. Oppsal 4×2 min.

Dommere: Kenneth Abrahamsen og Arne M. Kristiansen.