Fantastisk seier hjemme – Vipers

Fantastisk seier hjemme

En virkelig spennende kamp i Aquarama!

De tre første hjemmekampene siden nyttår har vært virkelig thrillere. Først uavgjort mot Tertnes og så seier mot Oppsal. På onsdag var Oslolaget Stabæk på besøk og for de oppmøtte ble det igjen spenning helt til siste sekund. Første omgang bar preg av teknsike feil av begge lag og lite mål. Til pause ledet hjemmelaget 11-8 etter et solid forsvarsspill.

2 omgang startet bortelaget best og gikk opp til 13-13 etter ca 10 min. Men jentene i rosa tok igjen kommandoen og gikk opp i 18-15.

Med 30 sek igjen og stillingen 23-22 til Vipers får Stabæk ballkontroll etter en skuddbom men klarer aldri å få utligningen.
Vipers jentene kan derfor juble villt og ta to meget viktige poeng!

Vipers-Stabæk 23-22 (11-8)

Vipers: Sara Nirvander, Thorey Rosa Stefansdottir (4 mål), Charris Rozemalen (1), Sanne Bak Pedersen (2), Jessy Kramer (6), Susann Iren Hall (2), Henriette Bakkerud, Ida Marie Aa, Siri Aaserud (1), Annette Jensen (6), Thea Emilie Berg (1)

Toppscorer Stabæk: Sanna Charlotte Solberg, 7 mål