Poengdeling i Levanger – Vipers

Poengdeling i Levanger

En thrilleravslutning på kampen endte i uavgjort.

Etter en jevnspillt kamp med 10 sekunder igjen på klokken ledet Vipers med et mål. Levanger overtok ballkontroll og kunne sette inn utligningen og dermed poengdeling. Vipers toppscorer/banens beste ble som flere andre kamper denne sesongen Annette Jensen.

Og til alle som kikker på tabellen skjønner at søndagens kamp i Aquarama mot Fredrikstad blir særdeles viktig. Så møt opp kl 18:00 å støtt Vipers jentene til ny seier!

Levanger-Vipers 23-23 (11-11)

Vipers: Sara Nirvander, Thorey Rosa Stefansdottir (4 mål), Charris Rozemalen (1), Sanne Bak Pedersen (2), Jessy Kramer (5), Susann Iren Hall (1), Vilde Kaurin Jonassen, Henriette Bakkerud, Kristine Jensen (2), Ida Marie Aa, Silje Galdal, Siri Aaserud, Annette Jensen (7) og Thea Emilie Berg (1)

Toppscorer Levanger: Mari Molid, 7 mål

Utvisninger Vipers: Fire to-minuttere

Utvisninger Levanger: To to-minuttere