Daglig leder – Vipers

Daglig leder

For en dramatikk det var i gårsdagens kamp.  Fulgte kampen på Sumo og trodde kampen var kjørt da vi lå under med 2 mål et minutt før slutt.
Så reduserte vi og deretter utligner og da steg håpet om uavgjort selv om Glassverket hadde ballen og det var 15 sekunder igjen. Ingen på tribunen eller foran pcen trodde at vi kunne vinne, ingen tør jeg påstå.  Så gjør Silje en glimrende redning og deretter på få sekunder fra Jessy til Thorey som blir tatt.  Straffekast 1 sekund før slutt.  Annette går frem og setter den kontrollert i mål.  Seieren er vår, 2 poeng og nesten 100% sikret å spille i Postenligaen også neste år.  Fantastisk innsats av alle, ingen nevnt, ingen glemt.

Vi har lagt en plan Vipers ferd de neste 3 årene og i denne sesongen skulle vi prioritere økonomi og mindre sportslig satsing,  Dog ville det være bittert å rykke ned og hele planen måtte forandres.  Resten av kampene håper jeg jentene leker seg i og viser hva som bor i dem.  Sluttspillplass er nå svært realistisk. Paralellt med dette jobbes det knallhardt om dagen for å trekke til oss flere spillere.  Målsetningen om å hevde oss i toppen å kjempe om å bli det nest beste laget er der fremdeles.  Til det kreves det ytterligere kapital og salg og markedsgjengen jobber iherdig om dagen.  Før sommerferien skal vi ha det meste på plass, både sportslig og økonomisk.  Mange vil ganske sikkert hevde at det er helt urealistisk, men vi elsker drømmer og evnetyr og Viperseventyret lever fortsatt i beste velgående.