11 mål av Annette Jensen – Vipers

11 mål av Annette Jensen

Det ble en tett og jevn kamp i Aquarama søndag ettermiddag. Vipers åpenet best og gikk opp i en 4-1 ledelse etter 8 min. Deretter kom Nordstrand tilbake og lagene fulgte hverandre tett. Til pause hadde oslolaget opparbeidet seg en 3 måls ledelse med sifrene 13-10. 2 omgang ble også en jevn affære, men en del bom/stang skudd av hjemmelaget gjorde at 2 poeng ble med i bussen til Nordstrand.

Annette Jensen hadde hele 11 mål og ble kåret til banens beste Vipers spiller!

Fakta

Vipers – Nordstrand 19-22 (10-13)

Håndball, eliteserie menn

Aquarama, 422 tilskuere

Vipers: Sara Nirvander, Silje Galdal – Annette Jensen 11, Thorey Rosa Stefansdottir 3, Sanne Bak Pedersen 2, Vilde Kaurin Jonassen 1, Kristine Jensen 1, Siri Aaserud 1, Bettina Sonerud, Charris Rozemalen, Susann Iren Hall, Henriette Bakkerud, Ida Marie Aa og Thea Emilie Berg.

Toppscorer Nordstrand: Jenny Osnes Græsholt 7

Utvisninger: Vipers 5 x 2 min., Nordstrand 2 x 2 min.

Dommere: Steinar Martinsen og Slim Ben Tekaya