Vipers tap borte mot Tertnes – Vipers

Vipers tap borte mot Tertnes

Bergenslaget ble for sterke med sifrene 31-23

Vipers hang i perioder med Tertnes i Sotra Arena onsdag ettermiddag. Men hjemmelaget var effektive med en god Linn Gossè som laget 8 mål i kampen. På det nærmeste var jentene i rosa kun 2 mål bak, men utover i 2 omgang tok Tertnes kontroll på kampen.

Vi må få fart på beina. Det ble en veldig tøff kamp mot Tertnes, men i perioder viste vi at vi har et bra nivå inne. Vi skapte nok av sjanser, men vi var ikke gode nok i avslutningsfasen. Men vi må bli bedre til å stå hele kampen. Nå må vi gjenskape det i de siste kampene for å sikre sluttspillplassen, sier Vipers’ strekspiller Susann Iren Hall til FVN etter kampen.

Nå blir det en kamp mot Oppsal om hvem som får den siste sluttspillsplassen!

Neste kamp er onsdag 19 mars i Aquarama hvor Byåsen kommer på besøk!

Tertnes – Vipers 31-23 (19-14)

Sotra Arena

Vipers: Sara Nirvander, Silje Galdal – Annette Jensen 6, Thorey Rosa Stefansdottir 4, Charris Rozemalen 3, Ida Marie Aa 3, Siri Aaserud 3, Sanne Bak Pedersen 2, Susann Iren Hall 2, Bettina Sonerud, Vilde Kaurin Jonassen, Henriette Bakkerud, Kristine Jensen og Thea Emilie Berg.

Toppscorer Tertnes: Linn Gossé 8

Utvisninger: Tertnes 1 x 2 min., Vipers 0 x 2 min.

Dommere: Lars Jørum og Kim Rune Stenhaugmo