Tap hjemme mot – Vipers

Tap hjemme mot

Resultatet ble til slutt 27-35

En forferdelig start på 1 omgang gjorde at Byåsen gikk opp i en 3-0 ledlese og første Vipers scoring kom ikke før etter 6 min. Men hjemmelaget kom tilbake i kampen og reduserte til 6-9. Til pause stod det 12-20 på lystavlen i Aquarama. 2 omgang ble en mye bedre omgang for Vipers. Silje Galdal kom inn i målet og hadde flere gode redninger. Hjemmelaget hang godt med, men Byåsen hadde god kontroll og kunne ta med to poeng med hjem til Trondheim. 658 tilskuere lagde god liv på tribunen i 2 omgang!

Banens beste Vipers spiller ble venstre kant Sanne Bak Pedersen!

Nå avgjøres alt borte mot Oppsal førstkommende søndag. Vinner Vipers eller taper med 2 mål eller mindre så blir det sluttspill!