Klart tap i første – Vipers

Klart tap i første

Storhamar var suverene og vant 34-25 i onsdagens kamp.

Etter en meget svak første omgang av hjemmelaget stod det hele 8-19 da lagene gikk til pause. Ingenting fungerte for Vipers jentene og Storhamar var nådeløse. 2 omgang ble noe bedre og til slutt ble det tap med sifrene 24-35. Neste kamp i sluttspillet er onsdag 9 april borte mot Stabæk!

Annette Jensen (bildet) fikk utdelt utmerkelse av NHF for årets toppscorer i Postenligaen. Vipers.no gratulerer!

Fakta

Kampfakta

Vipers Kristiansand – Storhamar 24-35 (8-19)

Første kamp i sluttspillet, Aquarama 240 tilskuere

Vipers: Sara Nirvander, Silje Galdal – Annette Jensen 7, Thorey Rosa Stefansdottir 5, Jessy Kramer 4, Siri Aaserud 3, Susann Iren Hall 2, Ida Marie Aa 2, Bettina Sonerud 1, Charris Rozemalen, Sanne Bak Pedersen, Henriette Bakkerud, Thea Emilie Berg,

Toppscorer Storhamar: Martine Hovden 11

Utvisninger: Vipers ingen. Storhamar 2×2 min.

Dommere: Kim-André Hette og Vidar Larsen.